Terug

Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een herroepingsperiode.

Laptoppoint hanteert een herroepingsperiode van 14 dagen na aflevering van product.
Binnen deze periode mag u de koop ontbinden door een beroep te doen op uw herroepingsrecht.
Nadat de koop is ontbonden heeft u 14 dagen de tijd het product te retourneren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, kan u het product of de producten terugsturen naar onderstaand adres:

Laptoppoint.nl
T.a.v Afdeling Retouren
Arfmanssteeg 1
7261KB Ruurlo

Gelieve dit te doen onder vermelding/referentie van uw retour/ordernummer of voeg het retourformulier toe aan uw retourzending.
 
U draagt zelf de kosten voor het retourneren van de product(en).
Wel is het mogelijk om bij ons een retourlabel aan te vragen tegen een gereduceerd tarief.

Voorwaarden

 1. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan de ondernemer.
 2. Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de in lid 1 bedoelde melding, zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan (een gemachtigde van) de ondernemer. Dit hoeft niet als de ondernemer heeft aangeboden het product zelf af te halen. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.
 3. De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
 4. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.
 5. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de ondernemer niet heeft gemeld dat de consument deze kosten moet dragen of als de ondernemer aangeeft de kosten zelf te dragen, hoeft de consument de kosten voor terugzending niet te dragen.
 6. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

Uitsluiting herroepingsrecht

 1. Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen
 2. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 3. Verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

Beschadigingen
Wanneer producten door de gebruiker of onderweg naar ons zijn beschadigd zullen wij het te crediteren bedrag verminderen.

Terugbetaling
Indien u een bedrag betaald heeft voor het product welke retour is aangemeld, zal Laptoppoint dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de herroeping, terugbetalen.

Voorwaarde hiervan is wel dat retourproduct(en) door de Laptoppoint in goede staat is/zijn ontvangen.

Overige voorwaarden met betrekking tot het herroepingsrecht kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »